Ponudba - računovodstvo in knjigovodstvo
Računovodski servis Diskom d.o.o. - enostavno in dvostavno knjigovodstvo
Pasica računovodski servis in računovodstvo
 

VIZIJA


Naša vizija se je uveljaviti kot zaupanja vreden in odgovoren računovodski servis, ki vas varno vodi preko računovodskih in davčnih poti. Ustvarjeni smo za podjetne, zato skupaj z Vami mislimo v naprej in vam pomagamo dosegati ter presegati začrtane podjetniške cilje.

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?


STROKOVNOST IN PRIJAZEN ODNOS

Odnos do strank je pri nas na prvem mestu. Saj želimo dolgoročno in uspešno sodelovati z vsako stranko. Zaupanje gradimo s strokovnim in kakovostnim delom, fleksibilnostjo in hitro odzivnostjo.

Zagotavljamo vam prijazen odnos, prihranek časa in denarja. Vedno bomo poskrbeli, da boste dobro seznanjeni z najnovejšimi informacijami o predpisih in vam svetovali o možnih izboljšavah vaše poslovne situacije.

Za vas si bomo vedno vzeli čas, saj nam dobri poslovni odnosi in zanesljivost pomenita največ.

IZKUŠNJE

Podjetje Diskom d.o.o. posluje zelo uspešno že več kot 16 let. S knjigovodstvom in računovodstvom se nekateri naši zaposleni ukvarjajo že več kot 25 let.

AŽURNOST

Slovenija kot država se zelo uspešno in zelo hitro razvija, prav tako se spreminjajo zakoni povezani za računovodstvo in knjigovodstvo, ki jim je potrebno slediti. Mi uporabljamo vse vrste medijev za spremljanje sprememb v zakonodaji in an področju računovodstva. Od interneta, uradnih listov, strokovnih revij na katere smo naročeni in tudi vsakoletna izpopolnjevanja na različnih tečajih in seminarjih.

POSLOVNI IZID


Da ne bomo ostali samo na besedah smo Vam pripravili naslednji izpis iz iPis-a.



ZANIMIVO
 
OBISKOV: 361553
DATUM: 26.4.2024
URA: 7:48:54
 

POVEZAVE
 
Davčna uprava Republike Slovenije
AJPES - Agencija
Republike Slovenije
eDavki durs
Uradni List Republike Slovenije
 

OSTALE POVEZAVE
 
Izmenjava povezav
povezave do raznih splenih strani in spletnih imenikov
Lektoriranje diplom
Zelo ugodno lektoriranje diplomskih nalog in besedil
Gostovanje spletnih strani
Spletni stežnik slohost.net - izdelava spletnih strani - registracija domen
Trgovina malezivali.com
Spletna trgovina z ugodnimi ceniami za vaše hišne ljubljenčke
Internet link directory
Free and huge internet web directory. Add free link.
 

SLOHOST RSS REFERENCE
 

Prodaja rabljene mehanizacije Klas d.o.o.Spletno stran smo izdelali prav tako za podjetje KLAS d.o.o. iz Tepanja, ki se ukvarja s prodaja rabljene kmetijske in gradbene mehanizacije in sicer rabljene kmetijske stroje, rabljeno gradbeno mehanizacijo, rabljena tovorna in osebna vozila ter ostala dodatna oprema ...

Detektivska agencija Zoro Slovenska BistricaDetektivska agencija Zoro Slovenska Bistrica se ukvarja s pridobivanjem informacij, opravljanjem upravičenj ter svetovanje na področju detektivske dejavnosti in področju nakupa nepremičnin.

Gobec Jože: fasaderstvo in slikopleskarstvoPodjetje fasaderstvo in slikopleskarstvo- Gobec se ukvarja z Izdelavo izolacijskih fasad, Barvanjem fasad, Suhomontažnimi deli, pregradnimi stenami in spuščenimi stropovi, Barvanjem, beljenjem, glajenjem in pleskanjem stanovanj, Dekorativnimi ometi (kulirplasti, baumit mozaiki...) ...

Ženski forum Socialnih Demokratov - izdelava spletne straniVčasih so rekli, če te ni v medijih, ne obstajaš. Danes pravijo, če te ni na spletu, ne obstajaš! Ženski forum SD deluje že 21 let pa vendar imamo pogosto občutek, da mnogi res ne vedo, da obstajamo ...

 
 
Računovodski servis | Kontakt-lokacija | Vizija podjetja | Spletne povezave
Spletna stran Računovodski servis Diskom, knjigovodstvo, knjigovodske usluge in knjigovodske storitve ter
računovodstvo in računovodske storitve je avtorska last podjetja ©2008 DISKOM d.o.o. | vse pravice pridržane.